Harjumaa grupid lõpetasid hooaja võitluslike miniturniiridega

14.06.2020

Eriolukorra järgsete piirangute tõttu lükkub SPIN-programmi tavaliselt hooaega lõpetav üle-eestiline turniir augustikuusse. Selle asemel toimuvad juunis piirkondlikud miniturniirid. Laupäeval kohtusid omavahel kolmes vanusearvestuses Harjumaa noored.

Noorimasse, 9-12 aastaste arvestusse jagus kõige enam konkurentsi ning mängiti kahes alagrupis. A alagrupis võimutsesid Nõmme Hundid, kes võitsid kolm mängu väravate vahega 10:1, jättes pärast 2:1 lõppenud omavahelist heitlust teisele kohale FC Mahtra Juniori Lasnamäelt. B alagrupis oli üllatuspommi lõhkamas tütarlaste võistkond FC Rebased, kes alistas ainsana hilisema võitja FC Sparta, kuid jäi ülejäänud kahes mängus saavutatud viikide järel napilt teiseks.

Pronksikohtumises läksid seega vastamisi FC Rebased ja FC Mahtra Junior. Esimesed juhtisid pikalt, kuid lubasid Mahtra noortel viigistada ning kohtumine lisaajal 2:1 võita. Finaalis ragistasid sama tasavägiselt Nõmme Hundid ja FC Sparta, 1:0 võiduga troonisid põhja-tallinlased.

13-15 aastaste arvestuses mängiti ühes alagrupis ning finaalikoha suutsid kindlustada FC Legend Lasnamäelt ja FC Genacio Golacio Põhja-Tallinnast. Kui omavahelise alagrupikohtumise võitis 1:0 FC Legend, siis finaal lõppes sama skooriga FC Genacio Golacio kasuks. Pronksikohtumises alistas FC Mahtra 4:0 FC Mercurio.

16+ arvestuses mängisid lisaks Põhja-Tallinna FC Koplandijale külalised Heathmont Charity, PPA/MoNo, SPINi treeneritest koosnev võistkond ning mullusel miniturniiril võidutsenud programmi kontorist ja partnerite esindajatest koosnev VIP. Võimsat minekut näitas Heathmont Charity, kes võitis neli ja viigistas ühe kohtumise ning alistas seejärel finaalis 4:1 Politsei- ja Piirivalveameti ning mobiilsete noorsootöötajate ühendvõistkonna.

SPIN-programm tänab Eesti Jalgpalli Liitu, Tallinna Vesi ASi ja Unilever Eesti ASi, kelle abiga miniturniirid toimusid.

Suur suveturniir, kus kohtuvad kõik SPINi võistkonnad eri paigust üle Eesti, toimub 28. augustil.

Kõik uudised