SPIN-programm alustab uut hooaega

12.08.2019

SPIN-programm alustab sel nädalal oma kuuendat hooaega viies omavalitsuses. Lähikuudel ootavad ees laienemised mitmesse uude piirkonda, aga Tallinna, Tartu, Narva, Kohtla-Järve ning Viimsi noored saavad joosta pallimurule juba alates 15. augustist.

“Rõõm on tõdeda, et SPIN jõuab üha rohkemate noorteni, sest juba septembrist alustame tööd ka Tallinnas Nõmme linnaosas,” ütles programmi tegevjuht Keit Fomotškin. “Jätkuvalt võimaldab SPIN kõigil osalejatel käia kolm korda nädalas koos, et arendada tipptreenerite juhendamisel nii jalgpalliväljakul kui ka selle kõrval vajalikke mängu- ja sotsiaalseid oskusi.”

SPIN-programmis saavad osaleda 9-18 aastased poisid ja tüdrukud. Programm on osalejatele tasuta.

SPIN-programmi gruppide ning trennide aegade kohta vaata lisainfot: https://www.spinprogramm.ee/trennide-ajad/.

Kõik uudised