SPIN nüüd ka Rae vallas ja Tõrvas

09.10.2019

Septembris ja oktoobris avas SPIN-programm uued grupid viies piirkonnas. Pärnule, Keilale ja Nõmme linnaosale Tallinnas lisandusid nüüd ka Rae ja Tõrva vallad.

Rae vallas alustas tööd 10-13 aastastele poistele ja tüdrukutele mõeldud grupp. Piirkonnas jätkub SPINi Nõmmel alanud koostöö Eesti valitseva vutimeistri Kaljuga.

Tõrva näol on aga tegemist väikseima omavalitsusega, kuhu SPIN-programm jõudnud ja seda ennekõike tänu kohaliku kogukonna ühisele pingutusele. Piirkonnas alustas 10-13 aastastele poiste treeninggrupp.

Mõlema grupi trennide ajad leiab siit.

SPIN-programmi pearahastavad Euroopa Sotsiaalfond ja Siseministeerium, Rae vallas rahastab programmi Rae vallavalitsus, Tõrvas panid SPINile ühiselt õla alla Tõrva vald ja SA Archimedese noorteagentuur Euroopa Solidaarsuskorpuse programmist, LC Tõrva, LC Tõrva Mari ja Ala Talutehnika OÜ.

Kõik uudised