SPIN tähistas kaheaastast tegutsemist Narvas miniturniiriga

04.03.2019

Laupäeval tähistas spordipõhine arenguprogramm SPIN kaheaastast tegutsemist Narvas piduliku turniiriga. Sel puhul käisid Narva noortel külas Kohtla-Järve võistkonnad. Kokku osales kuus poiste ja kolm tüdrukute võistkonda, kes pidasid päeva jooksul maha 18 kohtumist.

Poiste arvestuses võidutsesid Kohtla-Järve noored, kui FC Ahtme läbis turniiri kaotusteta. Teisele kohale tuli võistkond Narva Tiigrid.

Tüdrukute arvestuses jäi võit Narva, kuna kohalik DTS (Dream Team SPIN) alistas omavahelises kohtumises teisele kohale jäänud FC Järvelona 1:0.

“Mängudes oli näha palju võistluslikkust, aga mis veelgi olulisem, näha oli rõõmu väljaku kõrval,” kirjeldas üritust SPIN-programmi eestvedaja Snezana Stoljarova. “Väga tore on näha, kuidas programmi algusest meiega olnud noored on suuremaks kasvanud ja erinevaid oskusi arendanud. Näeme võistkondades tugevat tiimitunnet, üksteise toetamist ja koostööd väljakul. Samuti lugupidamist vastastest ja väljaku kõrval kaasaelamist kaaslastele.”

“Muidugi tuli võistkondadel rinda pista ka raskustega, aga just need innustavad arengule,” lisas Narva Tiigrite treener Juliana Zimina. “Jalgpall õpetab üheskoos probleeme lahendama ning tänu sellele jäävad turniirist meelde ennekõike sõbralik konkurents ja head emotsioonid.”

SPIN-programmi rahastavad Narvas Briti Nõukogu, Euroopa Sotsiaalfond ja Siseministeerium. Üle Eesti Euroopa Sotsiaalfond, Siseministeerium, UEFA Foundation for Children ja Heateo Sihtasutuse Mõjufond.

Kõik uudised