Tallinna ja Viimsi noored pidasid päevaga maha kolm miniturniiri

07.03.2019

SPIN-programmi viienda hooaja teine pool on täies hoos ning veebruari lõpus peeti Tallinnas maha kolm miniturniiri kolmes vanusearvestuses.

Nooremate poiste arvestuses pääsesid võistluslikust alagrupist finaalmängule FC Mercurio Mustamäelt ning FC Kopli Kunnid Põhja-Tallinnast. 2:0 võidu noppis ka alagrupis kõik neli vastast alistanud Mercurio. Esmakordselt vilistas peakohtunikuna turniiri SPIN-programmi enda osaleja!

Keskmises arvestuses olid alagrupis teistest peajagu üle FC Mahtra ning FC Legend Lasnamäelt. Kui alagrupis jäi omavaheline kohtumine 1:1 viiki, siis finaalis võitis lõpuminutitel löödud väravast FC Mahtra 1:0. Pronksikohtumises alistas Spin of Viimsi 1:0 FC Sparta.

Kõige vanemas arvestuses käisid SPINi noortega mõõtu võtmas külalised Politsei- ja Piirivalveametist, Tallinna Vesi ASist ning VIP-iks nimetatud programmi partneritest koosnev võistkond. Alagrupi võitis neljas mängus oma värava puhta hoidnud FC Koplandija. Teise finaalikohta kindlustas napilt VIP. Kolmandaks jäi kaks varasemat miniturniiri võitnud PPA ning neljandaks FC Tallinna United. Tasavägises finaalis sai esmakordselt võidu VIP, kui ekskoondislane Teet Allas Eesti Jalgpalli Liidust suunas täpse löögi vastase väravasse napi minuti enne lõpuvilet.

SPIN-programm tänab Politsei- ja Piirivalveametit, Tallinna Vesi ASi ja teisi programmi partnereid, kes panustasid turniiride õnnestumisesse. SPIN-programmi elluviimist Tallinnas rahastavad Siseministeerium, Euroopa Sotsiaalfond, Tallinna Vesi AS ja Tallinna linn, Viimsis Viimsi vald.

Kõik uudised