SPINxNike ja tänu kõigile, kes SPINi noori toetavad

03.03.2020

SPIN-programmi noorte arengusse panustab kõikjalt üle Eesti enam kui 250 organisatsiooni ja koostööpartnerit, kelle abil sünnivad mitmed head algatused ja toredad üritused.

Ühest sellisest sai äsja valmis meeleolukas videomeenutus – nimelt jõudsid hooaja keskel tänu Nike’i Eesti esindusele Jalajälg AS Tallinna noorte ette mitmed sporditähed – FC Flora ja Eesti koondise jalgpallurid Erik Sorga ja Vlasiy Sinyavskiy, korvpallilegend Gregor Arbet ning kuulitõukaja Jander Heil. Lisaks esines noortele mullu Eesti Laulu finaali jõudnud Stefan.

Lisaks Nike’ile panustab programmi juba mitmendat aastat Tallinna Vesi AS, kelle võistkond osales mullu ka Tallinnas peetud miniturniiril, kus ristati sõprusmängus vutisaapaid nii SPINi noorte, politsei kui ka programmi eestvedajatest koosneva võistkonnaga. Sarnasest mõõduvõtus on lubatud osaleda ka eesootaval kevadel.

Suuremate või väiksemate summade, muude vahendite, nõu ja jõuga toetavad SPINi veel mitmed ettevõtted. Eriti suure panuse programmi edusse on taganud suurepärane sporditarkvara platvorm Sportlyzer, kommunikatsioonitegevustega toetanud Akkadian, juriidilise nõuga advokaadibüroo Triniti. 2019. aasta lõpus tehtud panuse eest täname ka ettevõtet Net Group. Siiras tänu teile kõigile!

Kui soovid tulla SPIN-programmi toetajate sekka ja pakkuda omaltpoolt noortele tuge elus uute eesmärkide seadmiseks ja nii endale kui kogukonnale parema tuleviku loomiseks, võta meiega ühendust. Programmi senistest tulemustest loe siit.

Kõik uudised