SPIN-programm kutsub lapsi ja vanemaid üles ettevaatlikkusele

12.03.2020

Seoses viirushaiguse COVID-19 leviku riskiga kutsub SPIN-programm osalevaid lapsi ja nende vanemaid üles ettevaatlikkusele ja tähelepanelikkusele nii enda kui ka teiste tervise ning turvalisuse tagamisel.

SPIN-programmi trennid jätkuvad tavapärastel aegadel ning kõiki treenereid on juhendatud võtma kasutusele kõikvõimalikke ennetusmeetmeid viirusega seotud riskide vähendamiseks.

Muuhulgas tähendab see, et kõik noored peavad jälgima tähelepanelikult Terviseameti kehtestatud nõudeid ning soovitusi. Haigussümptomite korral on trenni tulek keelatud ning olukorrast tuleb viivitamatult teavitada grupi treenereid.

Ka kõigi muude programmi tööd puudutavate küsimustega ootame vanemaid pöörduma treenerite poole.

Kõik uudised