Narva noored lõpetasid hooaja miniturniiriga

22.06.2020

Viimase hooajalõpu miniturniiri pidasid maha SPIN-programmi Narva grupid. Lisaks SPINi noortele võttis osa ka programmi partnerklubi Narva Transi noortevõistkond.

Tihedas konkurentsis jäid viiest võistkonnast koguni kolm päeva lõpuks võrdsetele punktidele. Appi tuli võtta väravate vahe ning kuna mõlema Narva Transi tiimi puhul osutus see samuti võrdseks, läks esikoht jagamisele.

Ülinapi kolmanda koha said seega Narva Tiigrid, kes alistasid muuhulgas Transi ühe tiimi 3:0 ning kaotasid teisele vaid 1:2. Neljandaks jäi südi esitusega tüdrukute võistkond DTS ning viiendaks Narva Tactics.

“Miniturniir läks sõbralikus õhkkonnas ja pakkus palju positiivseid emotsioone mitte ainult noortele, aga ka vanematele ja treeneritele. Kuna tase väljakul on väga erinev, aitasid mõnes kohtumises kaasa ka treenerid, mis tõstis noorte motivatsiooni jätkata. Vaatama kogunes ka programmi noorte vanemaid ning sõpru,” kirjeldas toimunut SPIN-programmi Ida-Virumaa koordinaator ja eluoskuste treener Juliana Zimina.

Kõik uudised