Tartu, Tõrva ja Pärnu noored lõpetasid hooaja ühisüritusega

22.06.2020

Keset kõige põnevamat äikesehooaega toimus Tõrvas sõprusturniir Tartu, Pärnu ja Tõrva SPIN-programmi võistkondade vahel. Lisaks jalgpallimängudele toimus hulk erinevaid ühistegevusi.

Turniirist tegi kokkuvõtte Tartu Lõvide eluoskuste treener Maarja Punak: “Kõige kaugemad tulijad Pärnust olid kõige varem kohal, mis tagas ka rohkem aega sooja tegemiseks ning noortekeskusega tutvumiseks. Peakorraldaja, Tõrva grupi eluoskuste treener Margit Kolju avas turniiri, pani paika põhireeglid ning politseinik Merike Soomaa süstis oma kõnega noortesse energiat. Politseinikke osales teisigi, sest Tartu Lõvide põhiliige Tõnu Kurel tuli enda lastega turniiri vaatama ning Tarmo Tapfer täitis jalgpallikohtuniku rolli.”

“Kuigi Tõrva suuremad poisid olid oma oskustelt teistest üle, siis ülejäänud võistkonnad kulgesid üsna ühes tempos. Kohtumistest peegeldus mängulusti ja rahulikkust. Tartu Lõvide esimene mäng oli kohe tulevaste turniirivõitjate vastu ja kaotus üsna suureskooriline, aga see noori ära ei ehmatanud. Treenerite poolt veidi julgustust juurde ning järgmises mängus oli hoog juba hoopis teine.”

Ühiselt madistasid noored ka sumoringis ning robotite jalgpallis, huvilised said katsetada vibulaskmist. Miniturniiri esikohad võtsid lõpuks kodutiimid Tõrva SPIN I ja Tõrva SPIN II, järgnesid FC Välgunool Pärnust ja FC Tartu Lõvid.

Kõik uudised