SPIN-programm Pärnus lõpetas aasta välitegevuste ning kinokülastustega

23.12.2020

Riiklikud ja kohalikud piirangud on seadnud kontakttrennidele hulga takistusi, kuid SPIN-programm on olnud noortele toeks ka keerulisel ajal. Aasta viimased sessioonid viidi mitmes piirkonnas ilma trotsides läbi välioludes, mõned grupid tähistasid kõiki ohutusmeetmeid järgides aastalõppu kinokülastustega.

Ühe sellise käigu tegid Pärnu noored, kelle aasta kokkuvõtteks ütles eluoskuste treener Ingrid Meerbach: “Programmis osalevate laste areng on nii koduse kui ka koolilt saadud tagasiside põhjal olnud ainult positiivne. Tagasilööke on muidugi ka ja meilgi treeneritena on üha arenguruumi, kuid kogu Pärnu grupp ja kogukond on olnud igati head kaasamõtlejad.”

SPIN-programm tänab 2020. aastal koostöö ja panuse eest Pärnu noortegrupi tegevuse toetamisel Pärnu Linnavalitsust, Politsei- ja Piirivalveametit, Pärnu Noortekeskust, Pärnu Põgenemistube, Raivo Tamme, Toomas Havasaari, Martin Salumäed, Martti Ildi, Margus Noormetsa, Alder Lepikut, Bosch Car Service’it.

Kõik uudised