SPIN-programm alustab tööd Otepääl

19.08.2020

SPINi seitsmenda hooaja avapäeval tähistas programm ka laienemist üheksandasse omavalitsusse. 10-13 aastastele poistele ja tüdrukutele mõeldud grupp avati Otepääl.

Tegemist on Valgamaa teise grupiga – mullu alustas programm edukalt Tõrvas. Kokku on tegemist 23. hetkel tegutseva grupiga. Otepääl alustavad SPIN-programmi treeneritena Kervin Kull ja Kaija Tamm. Trennide ajad leiab siit.

SPIN-programmi elluviimist Otepääl rahastavad Otepää vald, Siseministeerium ja Euroopa Sotsiaalfond. Lisaks panustavad programmi mitmed erasektori partnerid, kellest Heathmont Charity MTÜ osales lisaks SPINi, Otepää valla ning Politsei- ja Piirivalveameti esindajatele ka hea tahte akti allkirjastamisel. Grupile kingiti aga raamat trikkide õppimisest mänguväljakul.

Kõik uudised