SPINi trennid jätkuvad väiksemates gruppides

02.02.2021

Alates 1. veebruarist ühtlustati valitsuse otsusega viirusega seotud piirangud kõikjal üle Eesti. Jalgpall on seejuures loetud madala riskiga alaks, mis lubab SPIN-programmil jätkata sessioonidega taas ka siseruumides.

Lähtuvalt piirangutest ja tervisenõuetest toimuvad trennid tavapärasest väiksemates gruppides, järgides 10+1 reeglit. Samuti on treeningpaikades tagatud muud ohutusnõuded – ruumide ventileeritus, desinfitseerimisvahendite olemasolu ning võimalus hajutuda.

Kõigi gruppide treeningajad leiab siit. Lähtuvalt piirangute ja nõuete võimalikest muutustest võib ka treeningute aegades ning kohtades esineda väiksemaid muudatusi, mistõttu palume enne liitumist kontakteeruda treenerite või piirkonna koordinaatoritega.

Kõik uudised