SPIN-programmi trennid taas täies hoos, Ida-Virumaa gruppe külastas president

26.05.2021

Pärast mitmekuulist pausi jätkuvad SPIN-programmi treeningud alates maikuust üle Eesti taas täie hooga. Eriti on põhjust rõõmustada Kohtla-Järve noortel, keda külastas oma Ida-Virumaa visiidi raames president Kersti Kaljulaid.

Presidendi sõnul on kõige olulisemad sotsiaalsed oskused julgus suhelda, kuulamisoskus ja teistega arvestamine. Kohtla-Järvel osales Kaljulaid treeningsessioonis, noored said talle küsimusi esitada ning koos pilti teha. Vaata meenutust ka presidendi Facebooki-lehelt.

SPIN-programmi suur suveturniir toimub 19. juunil. Senikaua toimuvate treeningute ajad leiab siit.

SPIN-programmi tegevust pearahastavad Euroopa Sotsiaalfond ja Siseministeerium. Ida-Virumaal on SPINi tegevusse hindamatu panuse andnud Briti Nõukogu.

Kõik uudised